Mei 2020 – Goed nieuws uit Nederland

Terwijl we bij ons aan boord op 13 mei aan het diner zaten met Angie en Mike van de Madrone en Alejandro van de  Evolution belde Wouter om Hugo, een nieuwe telg van de familie, voor te stellen.
In Nederland was het al 14 mei maar wij zullen de 13e als zijn verjaardag aanhouden en dit met Hugo in de toekomst vieren, hebben we hem dan helemaal voor ons zelf!
Hugo heeft iets langer op zich laten wachten dan was voorspeld, het werd iedere dag spannender. De spurt naar de telefoon werd steeds sneller wanneer deze afging, soms ook ’s nachts.
Met de medezeilers hebben we een aantal flessen “bubbels” opengetrokken en op zijn gezondheid geproost.

          

Proosten op de gezondheid van Hugo

De andere reden waarom we naar Nederland hadden willen komen was de trouwerij van Wanda en Jesse. De bruiloft is dan wel een jaar uitgesteld maar wel zijn zij alvast verenigd via een geregistreerd partnerschap. De enige aanwezigen waren Lisa  en Ruben, broer van Jesse.
Ondanks dat we via  WhatsApp goed contact met het thuisfront hebben, blijft het jammer dat we er niet bij konden zijn.

      

Hier in Valdivia arriveren steeds meer wereldzeilers, ook de komende week worden er een aantal verwacht. Valdivia is een van de weinige plekken in de wereld waar zeiljachten nog welkom zijn.
In onze stacaravan in Akersloot verblijft op dit moment de bemanning van de Dayak, voor de laatste keer ontmoet in Kaapverdië.  Hun boot ligt op dit moment in Panama, ze kunnen er niet naar terug.

Wij blijven een stille hoop houden om deze zomer toch nog even naar Nederland te kunnen, maar dan moeten we wel zeker weten dat we terug kunnen.

Valdivia, op de voorgrond onze favoriete plek, de vismarkt

Als je automatisch via de mail  op de hoogte gehouden wilt worden van onze avonturen kun je je inschrijven op de startpagina van deze site.

13 reacties

 1. Gefeliciteerd met de geboorte van Hugo! Dat hij maar een lang en gezond leven mag hebben. Heel speciaal voor jullie, zo ver weg.

  Groetjes

  Anneke en Sjoerd

 2. Wat een geweldig nieuws, van harte gefeliciteerd, ook voor de ouders Wouter en Lynn! Voor Hugo zou ik zeggen, “Welkom in ons midden en een fijn en gezond leven.”

 3. Iedereen van harte gefeliciteerd met de geboorte van Hugo! Veel gezondheid en liefde toegewenst voor Hugo en zijn naasten.

  Groetjes
  Cyril en Anneke

 4. allemaal van harte gelukgewenst met hugo en wat een mazzel dat jullie in ieder geval in een leuk stadje zitten! ik was al bang dat jullie een vliegende hollander 2.0 zouden worden, die was ook gedoemd over de zeeen te blijven dolen zonder een haven binnen te kunnen lopen. het allerbeste en hartelijke groet, eric

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *